Martine Wielandt

Mijn verhaal

 

Ik kom uit een gezin van 5 kinderen.  Op jonge leeftijd voelde ik dat ik geen deel wou uitmaken van de volwassen wereld en als ik dan toch moest opgroeien dan was het mijn droom om de mensen te transformeren naar Diamanten. Zodat ze allemaal zouden stralen en gelukkig konden zijn. Niemand die ongelukkig is of pijn gedaan zou worden. Alles rond me leek gewoon niet te kloppen. Toen, die periode, gaf het leven gewoon geen voldoening.

Ik ben nu mama van vier toffe kinderen, 2 jongens en 2 meisjes. Het bracht heel veel wijsheid en inzichten mee. Dat merkte ik niet als de kinderen nog volop in de pampers zaten ;-). Door die drukte vergeet je gewoon even zelf te leven, je staat gewoon volledig ter beschikking van het gezin. Voor mij was dat toch zo. Tot de eerste puber er aankwam, ik begon te zien dat elk van mijn kinderen me een spiegel voorhield.

 

 Het was duidelijk dat we heel veel kunnen leren van onze omgeving.

Maar je mag je tegenslagen zeker niet gaan zien als verliezen, tegenslagen willen je net iets leren.

Dus ben ik op mijn 40ste terug op ontdekking gegaan. Volgde tal van workshops en cursussen, want ik wou weten hoe ik op een correcte manier mezelf en anderen kon helpen om terug de waarheid te zien en te voelen. Waarom waren mensen toch zo anders en dan ook weer allemaal hetzelfde. Ik voelde dat ik een zware taak op mij schouders genomen had, en die zal ik vol liefde uitdragen.

 

In 2013 heb ik kennis gemaakt met de codes van Janosh. Al heel vlug heb ik gevoeld en gezien wat mijn taak hier op aarde is. De codes van Janosh zijn eerlijk en niet beladen met onnodige belast. Als ik terugblik op mijn leven vallen er heel veel puzzelstukje in elkaar. Deze ervaring wil ik nu ook met jullie delen.

Waar staat Arbor voor:

Vanuit een liefdevolle manier even stilstaan. Kijken wat er aan de orde is om blokkades los te laten, te overschrijven. Leren om gewoon terug te genieten, bij te tanken en tot rust te komen. Het hoofd even laten rusten.

De blijheid van het leven terug te activeren. De liefde terug toelaten in je hart zodat je de liefde ook terug kan delen.