4/11 en 11/11 - Energetische Therapie


2 delige workshop te Antwerpen-Deurne

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Energetische Therapie van Janosh

Terug naar de kern van de ziel dankzij oogcontact en de hologrammen.

Voor wie is deze Workshop?

Wanneer je de behoefte voelt om anderen, en jezelf, op energetisch niveau te helpen, is de eerste vraag: ‘Hoe begin ik?’

Omdat je met emoties van mensen werkt, is het doorgaans moeilijk om er zomaar aan te beginnen. Het vergt de nodige voorbereiding. De twijfel die vaak in de weg zit om concrete stappen te zetten, is dat je niet zeker weet of je er klaar voor bent.

Hoe gaan we te werk?

De ervaring leert me dat energie mee draait met de deelnemers. Hieronder vind je een opsomming van wat er aan bod komt tijdens de workshop. Het kan ook gewoon in een andere volgorde lopen. Open je voor al het mogelijke ;-)

We maken kennis met de kaarten en het gebruik ervan.

 • Wat kunnen ze voor jou betekenen?

 • De kaarten en de zilvercode

 • Oogcontact als verbinding

 • Bescherming I ademhaling

 • Invloed van geuren en geur als ankerpunt

 • Schakelen tussen verschillende frequenties

 • Tonen I Frequenties I Affirmaties I Meditatie

 • Chakra: energie verplaatsen

 • Blind voelen

 • Sessieoefeningen

 • Activatie

Wie is Janosh?

Janosh is digitaal kunstenaar. Zijn prachtige hologrammen vormen sleutels tot een hoger bewustzijn. De combinatie met speciaal gecomponeerde muziek helpt en inspireert mensen om hun leven te veranderen. Het werk van Janosh is gebaseerd op Heilige Geometrie, een soort codetaal die het onderbewustzijn begrijpt. Het heeft al duizenden mensen geholpen bij het veranderen van hun gedrag en overtuigingen en het ontdekken van hun levensdoel.

In 2012 leerde ik Janosh zijn werk kennen. Ik stond zo versteld van de directe aanpak ervan, dat ik de opleiding tot Energetisch therapeute gestart ben. Met een klein hart heb ik me ingeschreven voor het deelnemen aan de Master opleiding. Wat ook wel heel spannend was, want er konden maar 4 therapeuten door naar de Master. Na enkele weken wachten kreeg ik bericht dat ik door die selectie was. Zo werd ik een J.E.T. (Janosh Energetische therapeute) Master. Het leek wel of er een pad voor me werd uitgelegd. In Oktober kreeg ik een bijzondere email van Janosh. Hij vroeg me om vanaf 2017 zijn therapeutische opleiding voort te zetten. Zo werd ik de verantwoordelijke van België. ​ Ik ben trots dat ik dit kan doen; mensen inspireren om terug in hun kracht te gaan staan en mijn steentje bij te dragen om warmte en liefde terug naar de aarde te brengen.

Praktische informatie

4 en 11 november 2017

10u tot 16u

Antwerpen - Deurne

495 euro (Inbegrepen: syllabus, versnapering, thee en water, lunch, ...)

Inschrijven kan via: tinne.wielandt@telenet.be

Voor een persoonlijk gesprek kan je me natuurlijk ook mailen.


Recente berichten
Uitgelichte berichten
Volg ons
Er zijn nog geen tags.
Zoeken op tags
Archief
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon